QANTICA HU

Családi vállalkozás vagyunk, ahol egész generációk fognak halat, és ahol a család szinte minden tagja fog halat.Minden kifogott halat visszajuttatjuk a vízbe, ahova tartozik.Ján Molnár vagyok, négy éves korom óta horgászok. éves Klaudia, a feleségem egy fantasztikus horgász, aki teljes odaadással és szívvel horgász. Közel 15 évig a sporthorgászatnak, majd a pontyhorgászatnak szenteltem magam. Tekintse meg képgalériánkat is, amelyet folyamatosan frissítünk és ahol sok fogásunk van.

https://www.qantica.sk/fotky vagy https://www.facebook.com/qantica/photos

Az M-TEAM márka 1996-ban alakult, mint a sporthorgászathoz használt csalik, csalik és kiegészítők gyártója.

Később a márka a QANTICA márkanévre orientálta magát.

Az egyéni vásárlói megközelítésnek, a kreativitásnak, a minőségnek és a széles választéknak
köszönhetően a márka régóta magas szinten tartja a piacképességet, a piacon eltöltött idő alatt szinte minden szlovák horgász ismer minket.
Hosszú távú stratégiánkat az üzleti partnerekkel és a halászokkal való kommunikációra alapozzuk.
Ennek eredményeként sikerül minőségi és bevált termékekkel ellátnunk a piacot.

A kínálatban számos bojli, pellet, mártogatós és egyéb ponty- és egyéb halhorgászatra szánt alapanyag található. Jelenleg több mint 800 gyártási tételt kínálunk, és folyamatosan fejlesztünk és tesztelünk új termékeket partnereinkkel és hivatásos halászainkkal együttműködve.

Termékpalettánkat szlovákiai horgászüzletekbe szállítjuk. És rajtuk kívül még két üzletünk, a Qantica Levice és a Qantica Želiezovce a tulajdonosunk. lásd az elérhetőségeket. https://www.qantica.sk/qantica-rybarske-predajne
Olyan külföldi piacokra is fókuszálunk, mint a Cseh Köztársaság és Magyarország, ahol termékeink értékesítése folyamatosan emelkedő tendenciát mutat.

Miért vonzzák a QANTICA termékek a halászokat és győzzék meg őket előnyeikről?

Természetesen több gyártó is van, de főleg "ál"gyártók, akik saját csomagolásba készíttetik vagy éppen csomagolják termékeiket.
Sokszor a lehető legnagyobb profit jön előbb, aztán jön a minőség. Másrészt van minőség, amit a halásznak rendesen ki kell fizetnie, beleértve a márka magas árat is.Minden
cégnek megvan a maga politikája, de nem mindenki gyártó, sőt nem mindenki tudja, hogy valójában mit árul.
A Qantica pont az ellenkező oldalról közelíti meg a dolgokat, és mindenekelőtt , gyártó cégről van szó és 1996 óta vagyunk a piacon, míg magának a gyártásnak a gyökerei egy korábbi időpontra nyúlnak vissza..
Hiszen 1996 óta csak a CARP MIX csalit gyártják, ami azt bizonyítja, hogy elsősorban kb. minőség és megfizethető ár és jó feltételek meghatározása az üzleti partnerek számára.
Nálunk a vásárló nem a márkát fizeti, hanem csak a valós árat a több éven át kifejlesztett termékért.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás